Fyra konstnärer ställer ut på Sundsbergs Konsthall den 7 till 29 november. Det är Henric Westlund, Jonas Lindström, Sandra Åkerberg och Viola Nerstrand.

Henric Westlund, bild nr 1

Henric är verksam och boende i Östra Ämtervik. Konsten är ett sätt att berätta om företeelser som inte så lätt låter sig beskrivas i ord. Val av material och teknik utgår från det undersökta ämnets karaktär, på erfarenheter från tidigare projekt samt svårstoppad nyfikenhet.

Jonas Lindström, bild nr 2

Jonas bor i Arvika. Han arbetar både skulpturalt och funktionellt i ett brett keramiskt spektra. Stengods är det huvudsakliga materialet men lergodset och porslinet tar stor plats i de mer konstnärliga verken.


Sandra Åkerberg, bild nr 3

Sandra är uppvuxen i Möndal. Hon har på senare tid främst utforskat fåglar och djur som uttrycksform, men även andra organiska former, ofta i en symbolisk tappning. I det formulerar jag in mig själv, mina tankar om känslor och miljö.

Viola Nerstrand, bild nr 4

Hennes intresse för skulptur började på Karlbergsgymnasiet i Åmål och har alltid varit kattrelaterad. Det jag strävar efter är att ge skulpturen en personlighet eller en känsla. Om du känner något speciellt när du ser mina verk oavsett om det är en komisk, mysig ledsam eller förvirrad känsla så är jag nöjd.