I Kolsnäsparken har människor haft kul i över 60 år.

Kolsnäs Restaurang är en sommarrestaurang som ligger inne i folkparken

Här finns en rymlig uteservering under tak med plats för 250 personer och man har en härlig utsikt över sjön Fryken. Restaurangen har fullständiga rättigheter och serverar à la carte. För barnen finns förstås också smaskiga maträtter att välja på.
Vissa kvällar under sommaren är det bufféer och grillkvällar samt underhållning i form av kluriga musikquiz och populära trubadurer.

Fryksdalsdansen

2020 är tyvärr Fryksdalsdansen inställd på grund av coronapandemin. Den 29 - 31 juli 2021 ska Fryksdalsdansen vara tillbaka.

Torsdag - lördag vecka 30 varje år arrangeras Fryksdalsdansen i Kolsnäsparken. Fryksdalsdansen är festivalen där olika genrer möts. Här spelar Sveriges bästa dansband och några av landets främsta artister intar stora scenen. Dessutom finns det nattklubb med DJ samt en scen på Terassen med artister som spelar livemusik.

Kalendern, det händer i Sunne

Aktuella arrangemang i kalendern, det händer i Sunne
Titta i vår kalender med information om vad som händer i kommunen, dag för dag. Här finns också en sida med aktuell information om artister och nöjen i Sunne, fredag och lördagkvällar. Till kalendern, det händer i Sunne