Sunne Fastighets AB söker ny ekonomichef med övergripande ansvar för bolagets ekonomi. Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2021

Vår nuvarande ekonomichef har valt att gå vidare mot nya utmaningar, därför söker vi nu hennes efterträdare till vår verksamhet i Sunne.

Arbetsuppgifter

Som ekonomichef har du det övergripande ansvaret för bolagets ekonomi. Det är din uppgift att driva och utveckla ekonomi- och administrationsfunktionen som idag innefattar personalansvar för två kompetenta ekonomer samt två medarbetare på uthyrning.
Ekonomichefen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Förutom att följa upp och styra bolagsekonomin ingår även att utveckla rutiner och processer för en effektiv ekonomifunktion.

Du är naturligtvis ansvarig för årsbokslut, skatter och deklarationer samt att hålla ihop arbetet med budgetprocesser och projektredovisningar då bolaget driver ett antal byggprojekt.

Utbildning och yrkeserfarenhet

Vi ser gärna att du som söker har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst 8-års yrkeserfarenhet av kvalificerad redovisning och rapportering.
Du bör ha erfarenhet av att genomföra årsbokslut självständigt.

Personliga egenskaper

Förutom din kompetens och bakgrund sätter vi mycket stort värde på dina personliga egenskaper.
Struktur och noggrannhet tillsammans med god analytisk förmåga är naturligt, men det finns också en stark motor hos dig som drivs av att interagera prestigelöst och engagerat tillsammans med kollegor.
Ditt ledarskap är involverande och stödjande med starkt fokus att i bolaget nå framgång tillsammans!

Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2021 och urval sker löpande. Vi tar endast emot ansökan per mail till perra.hermansson@sunne.se

Kontakt

Perra Hermansson
VD Sunne Fastighets AB
E-post: perra.hermansson@sunne.se
Tel: 0565-161 54
Besök: Brårudsallén 8, 686 33 Sunne

Vi tar endast emot ansökan per mail till: 
perra.hermansson@sunne.se

Välkommen med din ansökan senast den 28 mars 2021.

Om Sunne Fastighets AB

Sunne Fastighets AB  ägs av Sunne kommun och har närmare 700 lägenheter i centrala Sunne, Lysvik och Västra Ämtervik. Vi har även ett brett utbud av elevbostäder och kan erbjuda lokaler för företag. Seniorlägenheter finns i Sunne och Gräsmark.