Välkommen på ett 35 minuters yin-yogapass med Anneli Jansson som yogalärare. Inbjudan gäller enbart dig som jobbar i kommunhuset och du bokar din plats via formuläret nedan varje vecka.

För oss som har ett stillasittande jobb är stillsam yinyoga en fin möjlighet att mjuka upp kroppen och få igång cirkulationen. Ge dig själv en stunds avkoppling under arbetsveckan samtidigt som kroppen får röra sig (utan att vi blir svettiga).

Inga krav på vare sig förkunskaper eller prestation. Yinyoga är att träna på att slappna av. Den passar alla och är effektiv för stela och orörliga personer.

Hoppas du vill vara med! Det finns 10 platser per gång. Bokningsformulär går ut inför varje enskilt pass, eftersom jag inte kan alla tisdagar.  

 

Tid: tisdag 28 april kl 12.55- 13.40 (totalt 45 minuter)

Använd friskvårdshalvtimmen och/eller korta av lunchen. 

Plats: Hälsolänken, med ingång från Frykensundet-sidan (alltså inte via stora entrén). Vi går tillsammans från kommunhusets reception kl 12.55.

Yoga-matta: Det finns yogamattor hos Hälsolänken. Vill du ändå ha din egen matta tar du med dig den. 

Klädsel: Av yin-yoga blir du inte svettig och du behöver egentligen inte byta om (beroende på vad du har på dig förstås. Kjol, kavaj och hårt sittande byxor funkar inte så bra...) Skönast är att ha mjuka byxor/stretch/t-shirt. 

Vill du ändå byta kläder gör du det på kontoret innan vi går. Det finns inga omklädningsmöjligheter på Hälsolänken.

Vad är Yinyoga? De enkla ställningarna utförs alltid liggande eller sittande på yogamattan. Yinyoga går ut på att få dina muskler att slappna av helt. Vi stannar i varje ställning under tre-fem minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro.

I yinyogan stretchar vi inte och vi drar inte. Vi går till ett läge där det tar stopp, stannar där, slappnar av och låter kroppen vara. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet som konditionsträning och styrketräning.

Yinyoga har visat sig hjälpa ryggvärk, knä och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska. Yinyogan fyller dig med ny energi och lugnar sinnet.

Yinyogalärare: Anneli Jansson är utbildad yinyogalärare hos Magadalena Mecweld och Mats Nielsen i Stockholm.

Bokning: Inför varje pass skickar jag ut länken för bokning. Du måste alltså boka dig för varje tillfälle.

Var noga med att avboka din plats om du inte kan komma.

Välkommen!

4 antal platser kvar

  
 
 
 
  

Kontakt

Kontakta Anneli via e-post om du måste avboka din plats.