Det är viktigt för oss i Sunne kommun att hålla hög kvalité på det arbete vi utför. Din medverkan och dina synpunkter är viktiga.

Det finns flera sätt för dig att lämna förslag, tycka till och rapportera fel och brister och du hittar dem alla i menyn.

Felanmäla

Genom att göra en felanmälan hjälper du oss så att vi kan åtgärda eventuella fel och brister. Det kan vara hål i gatan, glas på cykelvägen, föroreningar och nedskräpning eller bristande snöröjning. Andra exempel på sådant som vi gärna vill ha information om är lösspringande hundar och felanmälan av teknik, energi, vatten och avlopp. Vid akuta situationer ring: Kontorstid kommunväxeln tel: 160 00,
Jourtid tekniska enheten tel: 070-677 10 61.
Eller använd formuläret under rubriken Länkar för att informera om något som behöver åtgärdas.

Tyck till, fråga eller lämna förslag

Tyck till är ett enkelt formulär för att tycka till om någon kommunal verksamhet eller tjänst. Med formulärets hjälp kan du ställa frågor, lämna förslag, idéer, synpunkter, klaga eller ge beröm. Dina synpunkter skickas till berörd enhet. Oavsett ditt ärende tar vi tacksamt emot det. Vi kan inte lova att din önskan slår in, men vi kan lova att undersöka förutsättningarna.
Till sidan Tyck till  

Medborgarförslag

Genom att lämna ett formellt medborgarförslag till Sunne kommun får du ökad möjlighet att delta i den lokala demokratin. Ditt förslag tas upp i kommunfullmäktige där frågan hanteras eller där det beslutas att någon av de politiska nämnderna istället utreder frågan.
Till sidan om Medborgarförslag

Tipsa webbredaktionen

Kalla det tidningsanka, tryckfelsnisse, stress eller hjärnsläpp. Hur mycket man än kontrollerar så smyger sig felen in ändå. Hittar du felaktigheter eller har nya idéer och förslag om vad vi ska skriva om på webben, så tar vi tacksamt emot detta. 
Till tipsa webbredaktionen