Min danskarriär började på kommunala Balettskolan i Sunne sedan gick jag på Balettakademiens 3 åriga yrkesutbildning för dansare. Efter avslutad utbildning har jag jobbat som professionell dansare i en rad shower, revyer, dansgrupper och musikaler genom åren. Bland annat på Wallmans Salonger, Cirkusrevyen i Köpenhamn, jag har turnerat med olika artister, varit medlem i showgruppen Saltus, dansare  i ”Lika som bär” på Gottsunda dans och teater, dansare i Julgalan samt musikalartist i London the Musical.För drygt 10 år sedan var jag med och startade upp det Estetiska programmet i Torsby. Senare har jag jobbat som lärare på bla. Balettakademiens juniordansarutbildning och Lasse Kühlers dansskola i Stockholm. 

Jag undervisar på Kulturskolan i Jazz (ingår Street/Musikal/Lyrisk Jazz) Balett/tåspetsteknik, Modern dans, Showdans och Dansmix.

Vi kommer jobba med dansteknik och sceniskt uttryck. Med min långa erfarenhet som dansare och lärare kommer jag ge er chansen att utvecklas och känna dansglädje!

 

Linda 

Namn

Dajén Schagerström Linda

Titel

Danslärare dansmix, balett, jazz/modern

Telefon

070-220 82 85

E-post

linda.schagerstrom@sunne.se