Vill du arrendera Tossebergsklätten – Gurlita klätt i Gösta Berlings saga? Vi söker en entreprenör för att driva café-verksamhet sommaren 2019.

Vi söker en driven entreprenör till Tossebergsklätten!

Tossebergsklätten ligger 16 km norr om Sunne tätort. Där finns serveringsbyggnad, byggnad för konferens/samling, utsiktstorn och souvenirbod.

Verksamheten, som i första hand är lämpad för café, arrenderas ut under perioden maj-september av ägaren Sunne kommun. Förfrågan avser i första hand säsongen 2019, men vi diskuterar gärna option på ett längre avtal. I en förlängning kan det vara intressant för kommunen att sälja anläggningen, men beslut om detta finns för närvarande inte.

Tossebergsklätten är ett viktigt besöksmål i Sunne och Värmland, med besökare från både när och fjärran. Vi är måna om att du som arrendator ska föra den stolta traditionen vidare.

Kriterier
Urvalet av arrendator sker utifrån ett antal kriterier:

  • Du är en driven entreprenör med flerårig erfarenhet från café/restaurang och/eller besöksnäring
  • Står på stabil ekonomisk grund. Vi ser positivt på om denna verksamhet kompletterar en redan befintlig verksamhet
  • Företaget ska helst stå för det värmländska, genuint äkta
  • Ska kunna utveckla besöksmålet Tossebergsklätten och vårda varumärket Sunne
  • Beskriv hur den verksamhet du planerar förhåller sig till kommunens vision – Sunne är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt
  • Kommunen har etablerat en Infopoint på biblioteket i Sunne där vi erbjuder information till besökare. För närvarande erbjuder ytterligare nio anläggningar i kommunen Infopoints som ett komplement till bibliotekets. Beskriv om du kan tänka dig etablera en Infopoint

Välkommen med din intresseanmälan senast 26 februari 2019. Den ska innehålla ett personligt brev som beskriver vem du är och varför du skulle vilja driva Tossebergsklätten. Bifoga en affärsplan som inkluderar beskrivning av hur du avser driva verksamheten, bland annat utifrån kriterierna ovan. Lämna referenser.

Märk anmälan ”Tossebergsklätten” och skicka till
Sunne Fastighets AB, Brårudsallén 8, 686 33 Sunne  
alternativt skickar du den via e-post till Sunne Fastighets AB

Vi besvarar även eventuella frågor via ovanstående e-post.

Kontakt

Märk din intresseanmälan ”Tossebergsklätten” och skicka till
Sunne Fastighets AB, Box 4,
686 21 Sunne 
alternativt skicka via e-post till Sunne Fastighets AB

Vi besvarar även eventuella frågor via ovanstående e-post.