Finnes: Byggklara tomter med utsikt över Sveriges mest omskrivna sjö och planer på nya centrala lägenheter mitt i Sunne. Förutom Sunne tätort finns också de mysiga kyrkbyarna Lysvik, Gräsmark, Östra och Västra Ämtervik.

Klicka på kartbilden eller på den här länken för att komma till en aktuell karta som visar hela utbudet i Sunne tätort.Klicka på bilden för att komma till Google maps

Här finns alternativen om du vill bo bra och vackert centralt i Sunne, i någon av kyrkbyarna  eller på en naturskön plats utanför detaljplanerat område. 

Hör av dig till teknisk service Sunne kommun om du vill veta mer, anmäla intresse eller har konkreta önskemål om tomtköp, så kan vi visa dig vad som finns ledigt. 
Är du intresserad av att köpa tomt på Torvnäsområdet vänder du dig direkt till Fastighetsbyrån, som du också hittar en länk till under rubriken Länkar.

Lokaler och industrimark

I Sunne kommun finns både kontors- och industrilokaler samt ledig industrimark för nyetablering och vi förmedlar gärna kontakter med privata fastighetsägare. Läs mer om lokaler och industrimark här

Länkar till kommunens planläggning för bostäder, industrier med mera hittar du under rubriken Länkar, liksom till detalj- och översiktsplaner.

Bygga hus

Vill du bygga ett nytt hus eller kanske bygga till, då krävs bygglov. Kontakta miljö, plan och bygg på Sunne kommun, se kontaktinformation under rubriken Kontakt.

 

Kontakt

Tekniska enheten
E-post: kommun@sunne.se
Tel: 0565-160 00
Besök: Kvarngatan 6
Adress: 1. Sunne kommun, 686 80 Sunne

Kent Albinsson
Enhetschef, tekniska enheten
E-post: kent.albinsson@sunne.se
Tel: 0565-160 55
Besök: Boställsvägen 3
Adress: 45. Tekniska enheten, 686 80 Sunne


 

Nyfiken på Sunne?

Funderar du på att flytta hit, hyra lägenhet, köpa hus eller fritidshus i Sunne? Titta in på våra sidor som presenterar Sunne kommun. Här finns råd om hur du hittar bostad och här kan du också prenumerera på vårt nyhetsblad.
Till sidorna om Nyfiken på Sunne