Nedan hittar du kontaktuppgifter om du känner oro, behöver stöd och någon att prata med eller är sjuk/har sjukdomssymtom.

Kontakter för hjälp och någon att prata med

Stödtelefon, någon att prata med

Om du oroar dig för coronaviruset och behöver någon att prata med. För dig som behöver stöd att klara vardagen, tillhör riskgrupp, är osäker eller orolig för anhörig. Ej medicinsk rådgivning.
Läs mer om stödtelefonen här

Hjälp och stöd vid oro, psykisk ohälsa, självmordstankar, missbruk och våld

Kontakter för familj eller för barn, unga och vuxna i en svår situation. Du får hjälp och stöd om du eller någon du känner har det extra tufft just nu.
Till sidan med kontakter för hjälp och stöd

Läget i Sunne 

Läget i Sunne kommun är stabilt personalmässigt inom vård och omsorg samt individstöd, men ansträngt inom vissa personalgrupper.

Information om smittade

Smittskydd Värmland uppdaterar dagligen det aktuella läget vad gäller antal bekräftade fall, patienter som vårdas för covid-19 och patienter som avlidit.
Till mer information om smittade

Färre demensutredningar

Minnesmottagningens verksamhet i Sunne begränsas vad gäller demensutredningar.  Om du eller en anhörig har behov av råd och stöd vid minnesproblematik är vi nåbara på tel 0565-163 37, måndag och torsdag kl 8-10

Kontakt

Viktiga telefonnummer

Ring 1177 om du har varit i kontakt med smittan och har symtomBesök inte någon vårdinrättning, kontakta alltid 1177 först.

Ring 113 13 om du har allmänna frågor om coronaviruset, det är det nationella informationsnumret. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Ring 112 vid akut tillstånd

Röda Korsets stödtelefon