Information om Coronaviruset, Fryxellska skolan

2020-03-02

Friska elever kan gå till skolan. Sunne kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket betyder att det inte finns någon anledning att stanna hemma från skolan eller förskolan om man inte är sjuk eller uppvisar några symptom.

Friska elever kan gå till skolan

Sunne kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket betyder att det inte finns någon anledning att stanna hemma från skolan eller förskolan om man inte är sjuk eller uppvisar några symptom.

Om du eller ditt barn har symptom som hosta, andningssvårigheter och feber ring 1177 för att få vägledning. Följ också rekommendationerna att tvätta händerna, nysa och hosta i armvecket och stanna hemma om du är sjuk. 

Vid frågor, exempelvis om du eller dina barn har rest i något av de drabbade områdena, men inte har några symptom, kontakta rektor på din skola. 

Här hittar du aktuell information

Om du har funderingar kring Coronavirus har Skolverket sammanställt bra information till skola och förskola. Du kommer till informationen via den här länken:
Skolverkets information om Corona till skola och förskola

På krisinformation.se finns de ansvariga myndigheternas information om coronaviruset och Folkhälsomyndigheten har sammanställt vanliga frågor och svar kring exempelvis symptom på smitta och hur viruset smittar.

Du hittar de länkarna och mer information om coronaviruset under rubriken: Läs mer om coronaviruset här intill.