Kontaktsidan

Vi finns på Kvarngatan 17, bakom Apoteket i centrala Sunne. Kom in på en fika och berätta för oss vad du tycker att vi ska ha för aktiviteter på Bubblan och Änglagott.

Vilka är Charlotte, Linetth, Kjetil, Fredrik och Maria?

Charlotte, Linetth, Kjetil, Fredrik och Maria, ja det är vi som jobbar här på Bubblan och Änglagott. På den här sidan har vi tänkt berätta lite om vilka vi är:

Charlotte Andersson
Bor i Sunne med familjen, man och två barn och är 46 år. Gillar att umgås med vänner och familjen, vara i skog och mark. Har varit på Bubblan/Änglagott i många år nu men jobbet blir aldrig enformigt med så många härliga ungdomar som finns i vår kommun.
Hoppas vi ses!

Linetth Emilsson
Är 37 år gammal och bor i Sunne med min sambo och vår dotter. På min fritid tycker jag bland annat om att umgås med nära och kära och träna. Har jobbat på Bubblan i 10 år och tycker det är ett jättekul jobb. Det bästa är att få träffa er ungdomar varje dag!

Kjetil Hansen
Är 51 år och bor vid Södra viken med mina tre barn. Jobbar även inom omsorgen. All min fritid går åt att ta hand om mina djur- fjäderfä och kaniner.

Fredrik johansson
Är 40 år och född och uppvuxen i Sunne. Bor i villa med min dotter och har husdjur. Jobbade här för ca 20 år sedan då fritidsgården fick namnet "Bubblan". Mestadels jobbar jag nu med mitt egna bolag inom nöjesbranchen, där jag också träffar barn och ungdomar. Har testat en hel del andra yrken men nu fallit tillbaka  till jobbet med barn/ungdomar, som känns helt rätt.

 

Maria Karlsson
Är 47 år och uppvuxen i Rottneros. Bor nu i Sunne med mina två grabbar. Har jobbat på Änglagott sen 2015. Trivs bra med ungdomarna och hoppas att de trivs bra hos oss.

 

 

 

 

 

Charlotte Andersson
Fritidsledare
charlotte.andersson@sunne.se
Tel: 0565-179 85
Besök: Kvarngatan 17
Adress: 113, Bubblan, 686 80 SUNNE

Linetth Emilsson
Fritidsledare
linetth.emilsson@sunne.se
Tel: 0565-179 85
Besök: Kvarngatan 17
Adress: 113, Bubblan, 686 80 SUNNE