Anna Tufvesson föreläser om aktivt medarbetarskap för dig som jobbar i Sunne kommun. Ta dig tid att bli inspirerad och reflektera över din roll som medarbetare. Årets arbetsplats 2017, Familjecentralen Pusslet, ger oss sina bästa tips.

  • Onsdag 14 mars 2018 kl 17.00 - ca 19.00 
    på Selma Spa+.
    Föreläsningen ligger utanför din arbetstid och är alltså frivillig

Beställda biljetter finns att hämta 8 - 13 mars i kommunens reception.

Har du inte hunnit beställa dina biljetter än, kan du göra det direkt av kommunväxeln telefon 0565-160 00 eller eposta din beställning till vaxeln@sunne.se 

Aktivt medarbetarskap

Vi är varandras arbetsmiljö och har ett gemensamt ansvar för att nå verksamhetens mål.
”Hur vill jag vara som medarbetare och vad kännetecknar ett aktivt medarbetarskap? Vilka vinster finns det för mig och min verksamhet om vi som jobbar bedriver ett aktivt medarbetarskap?” 
Minst lika viktigt är att chefen tar ansvar som ledare för arbetet.

Anna Tufvesson har arbetat med ledar- och medarbetarutveckling i 16 år. Hon delar sin arbetstid mellan att jobba som organisationskonsult i Karlstads kommun och som konsult på Effect Management. I juni ifjol kom hennes bok ”Aktivt medarbetarskap – ta ansvar och utvecklas på jobbet”. Bokens första upplaga sålde slut på några månader.

Familjecentralen, årets arbetsplats

Som inledning lyssnar vi på Familjecentralen som utsågs till Årets arbetsplats i Sunne kommun 2017. Några medarbetare delar med sig av arbetsplatsens bästa tips om samverkan, dialog, jämställdhet och gott bemötande – utifrån tävlingens kriterier. 

Bokningen på webben är nu stängd

Har du inte hunnit beställa dina biljetter än, kan du göra det direkt av kommunväxeln telefon 0565-160 00 eller eposta din beställning till vaxeln@sunne.se 

Kontakt

Mats Svärdsén
Hälsokonsulent
E-post: mats.svardsen@sunne.se
Tel: 0565-162 37, 070-583 96 89
Besök: Kommunhuset, Kvarngatan 4
Adress: 1. Personalenheten, 686 80 Sunne