Unga nätverkar med Sunnes näringsliv

2016-10-10

Framtidens Sunneföretagare från gymnasieskolorna SG/Södra Viken och SG/Broby är nu igång med många spännande affärsidéer.

Ida Spetzig, längst till höger, och Agnes Zetterlund, driver Smart case UF och går på SG/Broby. De nätverkar med Claes Edberg på Fryksdalens sparbank

Anna Öhgren Bodén på Fryksdalens Sparbank med Adrian Axelsson som driver Älghalla Gräv och Schakt UF på SG/Södra Viken

I samarbete med Fryksdalens sparbank och Företagarna Sunne har Ung Företagsamhet (UF) Värmland för andra året i rad genomfört ett Advisory camp i Sunne. En frukostträff där UF-företagare fick möjlighet att träffa yrkesverksamma i det lokala näringslivet för att skapa kontakt och se om de yrkesverksamma ville bli UF-företagarnas rådgivare.

Nyfikna, drivna och engagerade UF-elever från SG/Södra Viken och SG/Broby tog till vara på möjligheten att lära känna nya kontakter som kan främja deras UF-företag. Bra samtal, nya infallsvinklar och visitkort som utbyttes - nätverkandet ville aldrig ta slut.

Eleverna konstaterade när campet var över att det var ett bra sätt att träffa det lokala näringslivet, men framförallt att de fått med sig många nya kontakter och telefonnummer som ska ringas upp så snart som möjligt.

Albin Neuman från SG/Broby pratar med Henric Persson på KlubbElva AB.