Sagolika Sunne lanserar ny webbplats

2017-06-13

Sunne kommun släpper en ny webbsida för besökare, idag den 13 juni 2017. Den nya sidan är en del i den satsning på turismutveckling som Sunne kommun startade förra året. Adressen är sagolikasunne.se

Här kan besökare få inspiration till och planera sin vistelse i Sunne. Den nya webbsidan innehåller fakta om och länkar till Sunnes besöksmål. Sidan är fylld med så mycket relevant information som möjligt.

Mötet mellan gamla berättelser om Sunne och de nya möts i den digitala världen.
– Besöksnäringen i Sunne vill bjuda in så många som möjligt till att själva vara med och skapa de nya berättelserna, säger Maria Nordmark, turismutvecklare i Sunne kommun.

Det blir allt viktigare att vara synlig i de digitala kanalerna.
– Konkurrensen är stenhård och det gäller att hänga med i utvecklingen. Vi vill med sagolikasunne.se underlätta för människor att vara med och skapa de nya berättelserna med ursprung Sunne. Berättelser som uppstår på plats i Sunne blir de mest genuina och kanske det är just dessa som blir de mest sagolika?

Under rubriken Upptäck Sunne kan man fördjupa sig i historien om Peckerudsgutten, läsa om Gräsmarks kyrka och Rottneros park. Här finns Sunnes profiler uppradade – allt ifrån nutida operasångaren Hannes Öberg till dåtida Selma Lagerlöf och sagans Nils Holgersson.

sagolikasunne.se finns i dag bara i svensk version. Inom kort kommer också en engelskspråkig version. Även ett Instagramkonto har öppnats för Sagolika Sunne.

 

Kontakt

Maria Nordmark
Turismutvecklare
E-post: maria.nordmark@sunne.se
Tel: 0565-164 05, 072-201 35 12
Besök: Storgatan 39, Bibliotekshuset
Adress: 36. Näringslivsenheten, 686 80 Sunne