Kondoleansbok i kommunhuset i Sunne

2017-04-10

Med anledning av fredagens attentat i Stockholm har Sveriges statsminister utlyst en nationell tyst minut idag, måndag 10 april kl 12.00. Från kl 13 idag finns en kondoleansbok i kommunhuset. Välkommen in.

En kondoleansbok finns i kommunhusets reception från kl 13 idag. Alla är välkomna in och skriva i boken för att hedra de drabbade. Kondoleansboken ligger kvar till på torsdag kl 12.00. Idag flaggar vi också på halv stång för att hedra offren.

En tyst minut hålls på kommunens alla arbetsplatser kl 12 idag.

När det som inte får hända hände i Sverige 7 april 2017
"Med bestörtning och sorg tog vi i fredags del av händelsen i Stockholm. Oskyldiga människor, unga och gamla, kvinnor och män, drabbades av terrorns brutala ansikte mitt i huvudstadens hjärta.

Våra tankar går till de som omkom, de som överlevde, anhöriga och alla människor på plats som tvingades uppleva en traumatisk händelse.

Vi vill också framföra vår uppskattning till all personal ur polis, räddningstjänst och sjukvård som reagerade och agerade på det sätt som krävs när samhället prövas, med fasthet, lugn och med omtanke om de som behöver hjälp.

Det kommer att finnas möjlighet för medborgare och besökare i Sunne kommun att skriva kondoleanser på kommunkontoret, i receptionen Kvarngatan 4, måndag 10 april kl 13.00 till och med torsdag 13 april kl 12.00.

Välkommen med ditt deltagande."

Gunilla Ingemyr, kommunstyrelsens ordförande                      
Berit Westergren, kommunchef

Gunilla Ingemyr, kommunstyrelsens ordförande i Sunne, uppmanar oss att värna demokratin och att vi ska fortsätta leva våra liv som vanligt