200 körsångare sökes för konsert i höst

2017-04-05

Alla från 12 år och uppåt kan vara med. Vi behöver bli över 200 körsångare för att föreställningen Marching For Love 2017 ska hamna i Sunne den 12 oktober. Jättekören uppträder då tillsammans med sydafrikanska och svenska artister.

Turnén ”Marching for Love” besöker i höst ett tiotal platser runt om i landet. Kan vi samla ihop en kör på 200 personer så blir Sunne en av de platser som kommer med på spellistan.

Anmäl dig till kören

Alla från 12 år och uppåt är välkomna.
Sista anmälningsdag är 7 april till lois@starforlife.se eller 0733-933 963.
Bilda en ny kör, värva nya medlemmar till den kör du redan är med i - eller anmäl dig på egen hand.
Du ingår sedan i jättekören som tillsammans med sydafrikanska och svenska artister bjuder på en fantastisk musikupplevelse i sporthallen i Sunne.

Star for Life

Star for Life använder musiken som ett viktigt instrument för att sprida kunskap och information om hiv och aids i södra Afrika. I Sverige använder organisationen musiken för att informera om situationen i Sydafrika och Namibia och för att samla in pengar till olika program i mottagarländerna.

Turnén är fortsättningen på den musikaliska resa som redan har setts av 100 000 människor runt om i Sverige, där Star for Life och Triple & Touch har samlat ihop ungdomar från Sverige och Sydafrika som tillsammans skapar en oförglömlig musikupplevelse.

Star Choir South Africa

På scen möter du Star Choir South Africa - ett sanslöst energiknippe av ungdomar från KwaZulu-Natal i Sydafrika , som går på eller har gått på en Star for Life skola.
De kommer från mycket enkla förhållanden från landsbygden. Deras berättelser vittnar om ett tufft liv där Star for Life har haft stor betydelse för deras liv.
Ändå är de lysande stjärnor när de ställer sig på scenen. Deras sång och scennärvaro är något utöver det vanliga.

Kontakt

Läs mer om Start for Life här

Sista anmälningsdag är 7 april till lois@starforlife.se eller 0733-933 963