Sommarkul är gratis aktiviteter för alla 6-15 år. Vi har grupper både för dig som gillar att röra på dig och för dig som hellre sitter still och målar. Eller varför inte en kombination? Huvudsaken är att vi har kul tillsammans.

Sommarkuls alla grupper

Mängder med aktiviteter, Målarskola och Idrottsskola så heter våra tre olika sommarkuls-grupper.

Att delta i sommarkul är gratis. Du bokar plats på den här sidan  www.sunne.se/sommarkul. Formulär för bokning till önskad aktivitet hittar du på länkarna nedan eller i vänstermenyn på webben. 
Frukt och festis bjuds det på varje dag och alla deltagare får en T-shirt.

Mängder med aktiviteter

Vi träffas i regel varje dag kl 10 vid Sporthallen (Arenavägen 2) , om inget annat anges, och gör något kul tillsammans fram till kl 12. Som till exempel brännboll, hinderbana och bowling.
Vi har 40 platser/vecka för varje grupp så först till kvarn gäller. Utförligare program hittar du på respektive bokningssida: 

Målarskola

Måla hela världen, tema sagor, din egen eller andras.Max 10 personer/grupp, så först till kvarn gäller. 
Vi träffas vid Fryxellska skolan/Kulturskolan, besked får du efter anmälan. Ta på oömma kläder för vi ska måla med akrylfärg.

Vi träffas följande dagar: (vecka 24) tisdag 13 juni, (vecka 25) tisdag 20 juni och onsdag 21 juni samt (vecka 26) tisdag den 27 juni. Får du förhinder vid något tillfälle så berättar du det för Katarina Gåsste som leder grupperna.

Idrottsskola

Här får du som är mellan 7 - 12 år prova på alla friidrottsgrenar men även olika bollsporter. Vi träffas varje dag på Fryxellska idrottsplats under perioden 12 - 22 juni. Sista anmälningsdag är den 16 juni.
Du kan välja om du vill ha en tid på förmiddagen mellan klockan 10 - 12 eller under eftermiddagen klockan 13 - 15. Det är samma tider för alla åldrar. 

Gör din anmälan till idrottsskolan här

Om bokningen

Besked om att du har fått plats på sommarkul får du direkt efter din bokning.

Vi är tacksamma om du meddelar oss om du vill avanmäla dig, då kan vi ge din plats till någon annan istället.


Kontakt