Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Smurfarna, den försvunna byn

Animerad familjefilm från 7 år.

Tid: 15.00. 19/4,  21/4,  22/4 och 23/4
Pris: 100:-
Längd: 1 tim 30 min

Smurfarna är tillbaka  i ett animerat fimläventyr, där vi får se smurfarna som vi aldrig sett dem förr! En mystisk karta leder Smurfan och hennes vänner  Glasögonsmurfen, Klunssmurfen och Muskelsmurfen ut på ett spännande äventyr genom den Förbjudna skogen. Måletär den största hemligheten i smufarnas historia

 

Baby Bossen

Animerad familjefilmfrån 7 år

Tid: 15.00.  20/4 och 22/4
Pris: 100:-
Längd: 1 tim 37 min

Från skaparen av Madagaskar kommer nu den nya DreamWorks Animation komedin Baby-bossen. Han bär kostym och är troligvis den mest ovanliga babyn du kan tänka dig. 

Baby-bossen är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro. Men det är också en hjärtevärmande historia om vikten av sin familj, berättat ur synvinkeln från en fantasifull 7-åring vid namn Tim.

Om du trodde föräldraskap var svårt innan har du inte träffat Baby-Bossen!

 

Fast and Furious 8

Action. Från 11 år
Tid: 19.00.  20/4 och 23/4
Pris: 110:-
Längd: 2 tim 16 min

Med Dom och Letty på smekmånad, Brian och Mia förtidspensionerade och det övriga gänget på fri fot har alla i gruppen skaffat något som liknar vanliga liv. Men när en mystisk kvinna lockar in Dom på brottets bana, och dessutom får honom förråda de som står honom närmast, ställs de åter inför utmaningar som kommer att testa deras gränser till det yttersta.

Från Kubas stränder och New Yorks gator till det arktiska klimatet vid Barents hav reser vår elitstyrka i jakt på en anarkist som hotar skapa globalt kaos. Samtidigt måste de också få tillbaks mannen som en gång gjorde dem alla till en familj.

 

Klas Klättermus

Barnfilm

Tid: 13.00.  20/4 och 23/4
Pris: 90:-
Längd: 1 tim 16 min

Klas Klättermus och hans små vänner i Hackbackeskogen lever farligt. Den glupske Mickel Räv och de andra rovdjuren vill inte skaffa mat på hederligt vis utan hotar ständigt med att äta upp dem. När Stickan Igelkott dessutom försöker att äta upp Farmor Skogsmus är det dags att skriva en lag för att stoppa laglösheten i skogen och till sin hjälp tar de Bamsefar. Nu ska alla djur i skogen vara vänner och det är förbjudet att äta upp varandra. Men Mickel Räv är fortfarande hungrig...

 

Power Rangers

Äventyr, action. Från 11 år

Tid: 19.00. 19/4 och 21/4
Pris: 110:-
Längd: 2 tim 4 min

Fem gymnasieungdomar tvingas inse att de måste bli någonting extraordinärt när de upptäcker att deras småstad Angel Grove och världen är på väg att förgöras av ett hot från rymden. Utvalda av ödet, inser de att de är de enda som kan rädda planeten, men för att göra det måste de överkomma sina problem och tillsamans bli Power Rangers innan det är försent.

 

Guardians of the Galaxy vol.2

Action, Science fiction, Äventyr, Fantasy. Från 11 år

Tid: 19.00. 26/4, 28/4, 30/4, 1/5 och 2/5
Pris: 120:-
Längd: 2 tim 17 min

Alla i Guardiansgänget är tillbaka: Chris Pratt som Peter Quill/Star Lord, Zoe Saldana som Gamora, Dave Bautista som Drax, Vin Diesel som rösten till Groot och Bradley Cooper som rösten till Rocket. Nu gäller det att nysta upp mysteriet med Peter Quills föräldrar, vilka är de?

 

Brev till en seriemördare

Dokumentär. Från 7 år

Tid: 19.00 29/4
15.00 1/5 och 6/5
Pris: 90:-
Längd: 1 tim 25 min   

Regi: Manal Masri
Medverkande: Jamal Masri, Kamal Masri, Mona Masri

PÅ väg till fotbollsträningen blir 16-årige Kamal skjuten med fem skott. Polis och tidningar börjar snabbt spekulera om gängrelaterat våld och hämnduppgörelser. Även inom Kamals familj undrar man. Vad hade han gjort för att någon ska vilja skjuta honom?Vilka fiender hade han? Åren går utan några svar. Oron och sprickorna inom familjen växer sig större. Men så en dag ringer polisen och säger att de har gripit en misstänkt, Peter Mangs, som snabbt får epitetet den nye Lasermannen. Manal Masri, Kamals syster, bestämmer sig för att ta reda på vad som verkligen hände den där novemberkvällen, hon vill veta vem som utfördedådet och förstå varför. Är det verkligen den misstänkte? För att få ett slutgiltigt svar på sina frågor skriver hon ett brev till honom. 

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/