Bio på Teaterbiografen i Sunne.

Vaiana

Animerat äventyr. Från 7 år

Tid: 15.00.  4/2,  12/2,  25/2,  28/2,  3/3,  5/3

Pris: 100:-

Längd: 1 tim 54 min

I det forntida Oceanien i Söderhavet ger sig den skickliga seglaren Vaiana ut för att leta efter en sägenomspunnen ö. På sin fantastiska resa slår hon sig ihop med en stor idol, den legendariske halvguden Maui, och tillsammans korsar de det öppna havet. Under den actionspäckade färden stöter de på jättelika havsvidunder, sällsamma dolda världar och uråldrig folktro.

 

Fifty shades darker

Romantiskt drama. Från 15 år

Tid: 19.00. 10/2,  11/2,  12/2,  14/2,  18/2,  19/2,  24/2

Pris: 120:-

Längd: 2 tim 5 min

Regi: James Foley

Medverkande: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Tyler Hoechlin

När en sårad Christian Grey försöker att få Ana åter, ställer hon som motkrav att deras arrangemang ska se annorlunda ut den här gången. Just som de två börjat hitta tillbaks till varandra dyker ett par tveksamma figurer från Christians förflutna upp, fullt inställda på att sabotera deras planer på en gemensam framtid.

 

Lego Batman movie

Animerat äventyr. Från 7 år

Tid: 15.00. 11/2,  19/2,  26/2,  2/3,  4/3

Pris: 100:-

Längd: 1 tim 47 min

Det är stora förändringar på gång i Gotham och om han vill rädda staden från att bli övertagen av Jokern måste han nog sluta med den ensamma-hjälten-grejen och lära sig samarbeta. Och kanske, men bara kanske, kan han lära sig att slappna av lite ibland.

I samma komiska anda som gjorde LEGO Filmen till ett världsfenomen får nu den självutnämnda ledaren LEGO Batman en helt egen film på vita duken.

 

Rings

 Skräck. Från 15 år

Tid: 20.30.  16/2,  21/2,  26/2    

Pris: 100:-

Längd: 1 tim 57 min  

Regi: F. Javier Gutierres

Medverkande: Bonnie Morgan, Aimee Teegarden, Laura Wiggins

En ung kvinna börjar oroa sig för sin pojkvän som dragits in i en mörk kult kretsandes kring ett mystiskt videoband vilket sägs döda tittaren sju dagar efter att han eller hon sett det. Hon offrar sig själv för att rädda sin pojkvän och på köpet gör hon en fasansfull upptäckt: det finns en video inom videon som ingen tidigare sett. Det är dags för ett nytt kapitel i den älskade Ring-sagan.

 

Filmen om Marcus och Martinus

Dokumentär. Barntillåten

Tid: 13.00. 19/2, 26/2

Tid: 15.00 1/3 Observera tiden.

Pris: 85:-

Längd: 1 tim 27 min

Regi: Daniel Fahre 

Medverkande: Marcus och Martinus 

Marcus och Matinus har tagit hela Skandinavien med storm och nu kommer biofilmen om de norska succétvillingarna från Trofors. De är Norges största tonårsidoler och älskade av sina fans i hela Skandinavien. Alla deras konserter säljer slut i rekordfart och de säger själva att det snurrar i huvudet av alla framgångar. Men de älskar resan de har påbörjat och deras fans betyder allt för dem. Fram till början av 2015 var de två helt vanliga musikälskande killar som inte ens i sina vildaste drömmar kunde förutse det som komma skulle. Vi får följa killarna från när deras karriär kickade igång på allvar och fram till och med hösten 2016 med två utsålda konserter på Oslo Spektrum. Deras största framgång hittills är låten Elektrisk som nu visats 30 miljoner gånger på YouTube och sålt Dubbel Platina i Sverige.

 

Hundraettåringen som smet från notan och försvann

 Komedi. Från 11år

Tid: 15.00. 20/2,  23/2 Observera tider och datum

Tid: 19.00. 22/2

Pris: 120:-

Längd: 1 tim 48 min

Regi: Felix Herngren, Måns Herngren

Medverkande: Robert Gustavsson, Iwan Wiklander, David Viberg

Allan Karlsson och hans vänner är nu rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta och amerikanska CIA. I uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

 

Bamse och häxans dotter

Familjefilm

Tid: 13.00.  28/2,  2/3,  5/3 

Pris: 80:-

Längd: 1 tim 5 min

Krösus Sork finner guld i bävrarnas damm. För att riva dammen och få guldet lurar han häxans dotter Lova att trolla bort Bamse. Med Bamse borta är det upp till alla barn att hjälpas åt för att stoppa Krösus, men för att göra det måste man vara sams.

 

Trolls

Animerad komedi. Från 7 år

Tid: 17.15.  1/3,  4/3

Pris: 90:-

Längd: 1 tim 32 min

Vi får hänga med Poppy, den optimistiska ledaren av Trolls och hennes totala motsats, Kvist. Tillsammans måste detta udda par ge sig ut på ett äventyr långt bort från den enda värld de känner till.

Från genierna som skapade Shrek kommer alla generationers hårfagra och färgstarka favoriter lyckotrollen i den musikspäckade komedin Trolls.

 

T2 Trainspotting

Drama. Från 15 år

Tid:19.00. 3/3,  6/3,  8/3

Pris: 110:-

Längd: 1 tim 57 min

Regi: danny Boyle

Medverkande: Ewan McGregor, Robert Carlyle, Jonny Lee Miller

Först en möjlighet. Följt av ett svek. Tjugo år har passerat sedan dess. Mycket har förändrats, men lika mycket är detsamma.

Mark Renton (Ewan McGregor) återvänder till den enda plats han kan kalla hem. De väntar alla på honom: Spud (Ewen Bremner), Sick Boy (Jonny Lee Miller) och Begbie (Robert Carlyle). Andra gamla vänner väntar också: sorg, förlust, hämnd, hat, vänskap, kärlek, längtan, rädsla, ånger, starka värktabletter, självförstörelse och dödlig fara – de står alla på rad för att välkomna honom hem. Redo att än en gång bjuda upp till dans.

 

The great wall

Action. Äventyr. Fantasy. Från 11 år (7 år med vuxen)

Tid: 19.00. 5/3,  7/3,  9/3

Pris: 100:-

Längd: 1 tim 43 min

Regi: Yimou Zhang
Medverkande: Matt Damon, Pedro Pascal, Willem Dafoe

The Great Wall berättar sagan om en elitstyrka i kamp för mänsklighetens överlevnad. En kamp som äger rum på världens kanske mest ikoniska byggnadsverk, den kinesiska muren. Yimous första engelskspråkiga film är också den största produktion som någonsin genomförts på kinesisk mark. Matt Damon spelar huvudrollen och regissören Zhang Yimou står bakom kameran. I övriga roller ser vi bland andra Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe och Andy Lau.

 

La la land

Drama. Musikal. Från 7 år

Tid: 15.00. 6/3, 11/3

Pris: 100:-

Längd: 2 tim 8 min

Regi: Damien Chazelle
Medverkande: Emma Stone, Ryan Gosling, J.K. Simmons

Jazzpianisten Sebastian och den aspirerande skådespelerskan Mia blir förälskade men ju mer framgångsrika de blir, desto svårare blir det att hålla kärleken vid liv.

J.K. Simmons återförenas med regissören Damien Chazelle efter kritikersuccén Whiplash i jazzmusikalen La la land.

 

Logan: The Wolverine

 Action. Science fiction. Från 15 år

Tid: 19.00. 10/3,  14/3,  16/3

Pris: 110:-

Längd: 2 tim 17 min

Regi: James Mangold
Medverkande: Hugh Jackman, Boyd Holbrook, Patrick Stewart

I en nära framtid tar en sliten Logan hand om en sjuk Professor X, i en gömma nära den mexikanska gränsen. Men Logans försök att hålla sig undangömd från världen och sitt förslutna ställs plötsligt på sin spets när en ung mutant anländer och som visar sig förföljas utav mörka krafter.

Kontakt

Kvarngatan 20 686 30 Sunne

Tel: 0565-130 40 (endast bemannad 1 tim. före varje föreställning)

Johan Gustavsson
johan.gustavsson@teaterbiografen.se
mobil: 0703-22 68 80

info@teaterbiografen.se

http://teaterbiografen.se/om-teaterbiografen/