Sunne för mötesarrangörer

Här kan du läsa om de resurser vi har att erbjuda för konferenser, tävlingar, mässor och andra storarrangemang. Hos oss är det nära till allt, gångavstånd mellan anläggningar, natur, centrum och boende. Här är allting möjligt!

Vi vill hjälpa dig att få ut det mesta av ett evenemang i  Sunne kommun för att ge dig och dina kunder en minnesvärd upplevelse, en sådan som man kan få om man lägger sitt evenemang på en liten ort där alla vill hjälpa till och det är nära till allt.  Läs artikeln Sunne en eventmakares dröm: "I Sunne är det bara frågan om hur vi kan hjälpas åt, inte OM det går att lösa." Det säger vd Håkan Gröön på företaget Next Step efter en angenäm vistelse i Sunne.

Faktaansvarig: Lars-Erik Dahlström Publicerad/uppdaterad av: Kathrin Ramström Sidan granskad/uppdaterad: 15 maj 2015

Kontakt

Lars-Erik Dahlström
Arenaansvarig
E-post: lars-erik.dahlstrom@sunne.se
Tel: 0565-162 36, 070-658 45 15
Besök: Kommunhuset, Kvarngatan 4
Adress: 1. Område fritid, 686 80 Sunne

Reine Flodin
VD
E-post: reine.flodin@sunne.se
Tel: 0565-16771
Besök: Kolsnäsvägen 4
Adress: 41. Turistbyrån, 686 80 Sunne

Sagolika Sunne

Sunne som ligger i hjärtat av Värmland är en av Sveriges populäraste turist- och konferensorter med en vacker och storslagen natur.  Många stora arrangemang förläggs till Sunne tack vare alla kombinationsmöjligheter som naturen, folket, anläggningarna och hotellen bjuder på.  I Sunne finns drygt 1 000 hotellbäddar,konferensanläggningar, lokaler och arenor för både stortävlingar och mässor. 358 000 människor övernattar i / besöker Sunne per år!