Våra elevbostäder ägs av Sunne Bostads AB. Här bor elever som läser på SG/Broby, Brobygrafiska och SG/Södra Viken, både gymnasieelever och yh-elever. Här finns information om utbudet och du kan söka elevbostad.

Elevbostad Sörgården

I Sunne finns det många trivsamma områden för dig som studerar att bo på, nära till centrum, naturen, sporthallar och fritidsaktiviteter.
För ökad trivsel och trygghet så bevakar Q-Security områdena där elevbostäderna ligger. Fritidsledare finns på området kvällstid måndag-torsdag.

Elevboende Sunne

Våra lägenheter ligger på bostadsområdet Brårud, endast ca 5 min gångväg från SG/Broby och Brobygrafiska. Studerar man på SG/Södra Viken så går det bussar strax utanför dörren, hållplats Sunne Sparbankshallen. Gratis parkeringsplatser finns i direkt anslutning till bostäderna.

I alla våra ettor finns det egen tvättmaskin och mikrovågsugn. El, vatten och värme ingår samt kabel-tv (se kanalpaket) och bredband via fiber 100/10 Mbit/s. Du betalar hyra endast 10 månader/läsår. Boende under sommaren kan beviljas i enskilda fall och då ska du betala hyra även för den perioden.

Sök elevboende så fort du har sökt utbildning!

Internat SG/Södra Viken

Ska du studera på SG/Södra Viken så finns där ett internatboende. Boendet är fördelat på enkelrum respektive delade rum med gemensamma hygienutrymmen och allmänutrymmen. Rummen är möblerade med säng, skrivbord och stol. Frukost, lunch, middag och kvällsmat ingår för alla som bor på internatet. Tillgång till Internet på alla elevrum.

Mer information om internatet på SG/Södra Viken hittar du här

Kontakt

Ewa Olsson 
Internatföreståndare
E-post: ewa.e.olsson@sunne.se
Tel: 0565-15554
Besök: Södra Viken
Adress: Postkod: 35, 686 80 Sunne

Viktig information!

Ansök till elevbostad så snart du har anmält dig till utbildningen.
Till ansökan elevbostad