Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Trevlig sommar! södra v 24

av: Personalen på Regnbågen , 17 juni 2016

Hejsan!  Här kommer kanske sista blogginlägget ever!  Ialla fall innan semestern. Till hösten kan det bli ett nytt system sk. office 365, Mer info kommer i höst då vi vet mer. Vad vi annars vet om hösten är att på Södra jobbar Helen o Helena med, som d... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Avslutningar. södra v 23

av: Personalen på Regnbågen , 10 juni 2016

Hejsan. Denna vecka har vi bl a  avslutat verksamheten i Draklandet. Barnen har hjälpt till att bära upp material tillbaka till södra . Vi har ochså gått till skogen en sista gång och då fann vi en massa spår av Drakfötter. Två drakar satt ochså i skog... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Sommar och sol...södra v 22

av: Personalen på Regnbågen , 03 juni 2016

Hejsan! Först och främst vill vi tacka för att Ni alla kom och förgyllde sommarfesten i går kväll. Vi tackar ochså för de fina presenterna. Nu fram till semestern har vi mestadels utelek. Ibland vattenlek så fyll på med extrakläder. Vi vill ochså att... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Mer om bloggen

Om kommentarer
Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.
Anmälningar
Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg