Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Teater och påskbrev.södra v13

av: Personalen på Regnbågen, 26 mars 2015

Hejsan. Hur fort går inte en vecka? Vi ser bokstavligen hur dagarna försvinner då vi lägger en dagskula i den stora årsburken. Det är lätt att missa att man ska leva i nuet, då allt känns som det går så fort och så mycket som ska hinnas med. Vi tycker... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra v.12 Lurade

av: Personalen på Regnbågen, 20 mars 2015

Hej! Efter förra veckans vårkänslor känner vi oss nu lite lurade. :) Det varma försvann och det va nästan lite höst över vädret denna vecka. Det är svårt att alltid få på barnen rätt kläder men vi gör vårt yttersta för att barnen ska vara bra klädda nä... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: En vanlig vecka i mars,södra v12

av: Personalen på Regnbågen, 20 mars 2015

Hej på er! Så fort en vecka går, och nu så är der vår!? Detta väder kräver extrakläder. Oj då vad jag rimmar...lite "arbetsskadad" blir man. Att vi håller på med rim,samsor,sång och språkliga lekar,är en del av vad vi gör VARJE DAG och vi vet och... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Så kom våren...? södra v 11

av: Personalen på Regnbågen, 13 mars 2015

Hejsan. Så fort snön och isen tinar en smula så börjar barnene längta efter cyklar. Vi har försökt hjälpas åt att sopa bort det värsta gruset för att sen ha "cykelsläpp"!! Oj oj vilken fart och action det blev. Och kamp ,tårar och argumentation om vilk... 0 Kommentarer:

läs: Norra v 11 Sool

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 13 mars 2015

Hej och hå=) Ännu en vecka har gått och denna vecka har bjudit på en massa sol och vårväder=) Barnen har varit ute en hel del och de tycker det är jättekul att vi kan vara ute och leka på båten, åka rutchkanan, göra geggamoja och gräva i sandlådorna.... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Svävande boll och husbygge,södra v 10

av: Personalen på Regnbågen, 05 mars 2015

Hej! Nu börjar vi med att länka detta blogginlägg till er mailadress så ni får det direkt i telefonen ( hos de flesta i alla fall ) Nu känns det som om våren är på väg. Med det kommer vatten och gegga lek som barnen älskar men som kanske är mindre kul... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Luft och framtida teknik,södra v 8

av: Personalen på Regnbågen, 20 februari 2015

Hej i halkan! Nu är det svårt att hålla sig på benen ialla fall vi vuxna som vill det. Barnen ser alla möjligheter att åka kana i minsta isfläck pch så ska det ju va! Påminner dock om extra mycket extrakläder!! Vi har denna vecka kollat hur varm och ka... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: host och nys ! södra v 7

av: Personalen på Regnbågen, 13 februari 2015

Hejsan. Denna influensa/snuva är då inte att leka med. Hur många som helst har haft en släng av den . Dryg är den ochså med långvarig hosta.Vi har en ny broschyr i hallen med rekomendationer när ditt barn blir sjukt. Det är ofta  svårt att avgöra när... 0 Kommentarer:

läs: Norra v7

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 13 februari 2015

hejsan=) Denna vecka har det varit en lite skara med barn, då influensan verkar har nått de flesta. Nästa vecka hopppas vi att det blir en större skara med friska oh pigga barn. Vi som har varit här under veckan har pysslat med Alla hjärtans dag paket.... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra, V 6

av: Personalen på Regnbågen, 06 februari 2015

hej=) Det märks att "vabruari" är här. Många är och har varit sjuka med feber, hosta och snuva. Nu hopppas vi att vi har haft vårat och att alla bacillusker är på väg bort. Under denna vecka har vi arbetat med is konst. Barnen har fått skapat med hjälp... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg