Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!Personalen på Regnbågen

läs: Allt möjligt,v 15 södra

av: Personalen på Regnbågen, 11 april 2014

Hejsan. En vecka med lite gott och blandat har passerat.  En egen leksaksdag har vi haft då barnens leksaker fick följa med hit. Lite påskpyssel, påsksånger,skeppsbrott på gympan för Häxor o Drakar. Till veckan åker Maria o Helena till KAU på föreläsni... 0 Kommentarer:


Personalen på Regnbågen

läs: Mamma Mu o Kråkan på förskolan! v 14

av: Personalen på Regnbågen, 04 april 2014

Hejsan! Vilken rolig dag det blev när vi firade barnboksdagen! Barnen upptäckte en bondkeps i ett rum och senare hade rummet förvandlats till en ladugård.  Barnen kom in i tre blandade grupper (en grupp i taget) och fick träffa Mamma Mu o  Kråkan som... 0 Kommentarer:

läs: Norra Regnbågen v.14 Nu är det vår!!

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 31 mars 2014

Oj vad veckorna flyger fram. Nu har vi äntligen fått vår! Vi försöker vara ute så mycket som möjligt så tänk på att ta med kläder efter väder. Hela personalgruppen har varit på hjärt-lungräddning. Flera av oss har gått utbildningen tidigare men nytt fö... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: södra v.13 Barnens inflytande

av: Personalen på Regnbågen, 28 mars 2014

Hejsan. Måntro  våren är här...? Vi kan iallafall se fram emot härliga tider. Denna vecka har vi jobbat med lera. Alla har fått känna på och skapat vad de ville. Vi hade även önskemål om en Hello Kitty leksak och det har vi införskaffat. (en boll)  Vi... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Min favoritbok! södra v 12

av: Personalen på Regnbågen, 21 mars 2014

Hej. Nu har några barn fått med sej en varsin ryggsäck hem. De har tagit med en favoritbok hemifrån som vi läst här tillsammans. Jättekul ! Vi personal kommer ochså ta med vår favoritbok och läsa för barnen. Vi har ochså haft kalas för Aron 4 år.  På... 0 Kommentarer:

läs: Änglar och barnråd! Södra v.10

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 07 mars 2014

Hejsan! Denna vecka gick i visst i ett svisch! Vi har bl a .målat änglar i trä. De har vi fått av kyrkan och de målade och dekorerade änglarna ska hängas upp i kyrkan lite längra fram i mars. Vi har ochså börjat med s,k barnråd. I våra tre grupper har... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra regnbågen v.9

av: Personalen på Regnbågen, 28 februari 2014

Hej svejs! Nu äntligen tror vi att bloggen fungerar igen efter ett nytt system. Under veckan har vi haft sportlov och tagit det lite lugnare. I måndags på vår stängdag fick vi höra på Inga-Lill Emilsson som föreläste om småbarnspedagogik. Eftermiddagen... 0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-190 35 58
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne
EPiTrace logger