Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Allt på en gång! södra v 5

av: Personalen på Regnbågen, 05 februari 2016

Hej. Tror nog inte att det undgått någon om denna veckas anfall av hosta,feber,spysjuka och lus!! På norra avdelningen har det varit värre då nästan alla har haft en släng av magsjukan. Extra viktigt nu med handhygien,utevistelse och tvätt av kläder oc... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Bu för tö! södra v 4

av: Personalen på Regnbågen, 29 januari 2016

Hejsan. Nu ville vi ju fortsätta ha fin vinter men så blev det inte. Blötan kräver extrakläder och vi vill att ni märker kläderna . Nu blir vi dels fler barn och en del är på två ställen under dagen. I Draklandet (källaren) och här uppe på Södra. Kolla... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Köldknäpp! södra v 3

av: Personalen på Regnbågen, 22 januari 2016

Hej.Vackra dagar men väl kallt. Vi har gått ut en stund på eftermidagen och åkt adrass och pulka.Härligt! En del har ochså åkt skridskor och för några var det första gången! Tack till Elvira o hennes föräldrar som skänkt två par skridskor som vi lånar ... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Tiden går ,nu är det nytt år.Södra v 2

av: Personalen på Regnbågen, 15 januari 2016

Hej och god fortsättning på nya året . Vi drog igång detta år med inskolning av tre härliga killar och en tjej.Sigge,Hilding, Joel och Leona. De har haft fullt upp att leka med för de nya leksaker och  att komma in i våra rutiner. Ett litet steg kan... 0 Kommentarer:

läs: Norra v 52 Jul

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 23 december 2015

Vill bara önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År! 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: God jul önskar Regnbågen!v 51

av: Personalen på Regnbågen, 18 december 2015

Hejsan. Här kommer årets sista blogginlägg. Denna veckan har verkligen gått i julens tecken. Vi har skrivit/ritat önskelistor som tomten kom och hämtade när vi bägge avdelningarna satt ute och drack glögg. Vi har varit till kyrkan och tittat på... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg