Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Kalas! södra v 35

av: Personalen på Regnbågen, 28 augusti 2015

Hejsan. Nu gick sista veckan i den fantastiskt fina månaden augusti. De nya barnen börjar bli varma i kläderna även om det dat lite olika lång tid att bli riktigt bekant med oss och miljön. Och så måste det få vara. Vi är alla olika och har olika vanor... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Solsken! södra v 34

av: Personalen på Regnbågen, 21 augusti 2015

Hejsan. Tänk va härligt och enkelt allting blir när solen skiner ! Bara på med skorna och springa ut. Här händer dock att barnen gärna vill vara inne och leka på eftermiddagen.Solen tröttar ut lite och de får oftast vara inne en stund om det fungerar... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Välkommen åter! södra v 33

av: Personalen på Regnbågen, 14 augusti 2015

Hej alla! Hoppas alla haft en bra sommar. trots lite brist på sol ,som dock kommer nu ! Vi har nu startat upp med all personal men inte riktigt alla barn än. Till veckan börjar Vera ,Isabell,Alice o Ellen.Noah började denna veckan. Då leker vi ute ,inn... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg