Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Svävande boll och husbygge,södra v 10

av: Personalen på Regnbågen, 05 mars 2015

Hej! Nu börjar vi med att länka detta blogginlägg till er mailadress så ni får det direkt i telefonen ( hos de flesta i alla fall ) Nu känns det som om våren är på väg. Med det kommer vatten och gegga lek som barnen älskar men som kanske är mindre kul... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Luft och framtida teknik,södra v 8

av: Personalen på Regnbågen, 20 februari 2015

Hej i halkan! Nu är det svårt att hålla sig på benen ialla fall vi vuxna som vill det. Barnen ser alla möjligheter att åka kana i minsta isfläck pch så ska det ju va! Påminner dock om extra mycket extrakläder!! Vi har denna vecka kollat hur varm och ka... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: host och nys ! södra v 7

av: Personalen på Regnbågen, 13 februari 2015

Hejsan. Denna influensa/snuva är då inte att leka med. Hur många som helst har haft en släng av den . Dryg är den ochså med långvarig hosta.Vi har en ny broschyr i hallen med rekomendationer när ditt barn blir sjukt. Det är ofta  svårt att avgöra när... 0 Kommentarer:

läs: Norra v7

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 13 februari 2015

hejsan=) Denna vecka har det varit en lite skara med barn, då influensan verkar har nått de flesta. Nästa vecka hopppas vi att det blir en större skara med friska oh pigga barn. Vi som har varit här under veckan har pysslat med Alla hjärtans dag paket.... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra, V 6

av: Personalen på Regnbågen, 06 februari 2015

hej=) Det märks att "vabruari" är här. Många är och har varit sjuka med feber, hosta och snuva. Nu hopppas vi att vi har haft vårat och att alla bacillusker är på väg bort. Under denna vecka har vi arbetat med is konst. Barnen har fått skapat med hjälp... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: vinter ute och inne! södra v 6

av: Personalen på Regnbågen, 06 februari 2015

Hejsan! Nu är det verkligen "vabruari" då näst intill alla har eller har haft en släng av snuva/influensa. Det har märkts att detta har varit en smittsam variant. Vi som har stått på benen har gjort flera isexperiment. Frusit is,smält den ,gjort... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: snö och sjö ! södra v 5

av: Personalen på Regnbågen, 30 januari 2015

Hej å hå i denna ombytliga vinter. Besvärligt för oss vuxna med halka och slask ,men barnen får möjligheter att upptäcka och utforska vatten i olika former....;) Bra att ni tar med extrakläder i mängd . Vi hann iaf åka skridskor och vara i pulkabacken ... 0 Kommentarer:

läs: Norra v. 5

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 30 januari 2015

Hallå! Vilket väder vi har, snö ena dagen och regn andra dagen. Det gör att det blir världigt blött på vår gård, så vi vill gärna påminna er om att ta med fodrade regnkläder hit och fodrade stövlar. Se även till att kolla era barns lådor med extra... 1 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra v.4

av: Personalen på Regnbågen, 23 januari 2015

Hej och hå! Ännu en vecka har nu gått och snart är det sommar, hihi=) Under denna vecka som gått har våra äldsta barn varit i gympahallen tillsammans med trollen på södra. Där åkte den stora madrassen fram, bollarna, rockringar, ringarna i taket och... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Vinteraktiviteter på södra v 4

av: Personalen på Regnbågen, 23 januari 2015

Hejsan. Då fick vi snö så det räcker till i alla fall. Vi har tagit in snö för att se vad som händer med den och barnen hade många förklaringar. Helena trodde inte att det skulle bli vatten men blev överbevisad ! Vi har passat på att åka skridskor med ... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg