Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Glad sommar!

av: Personalen på Regnbågen, 12 juni 2015

Hej alla föräldrar!  Sista blogginlägget före sommaren ! Nu är det dags att njuta av den härliga sommaren som ligger framför oss. Tack för lånet av era barn detta läsår och ha så gott!  ps.Vi hänger lite information om sommar o höst på barnens platser ... 0 Kommentarer:

läs: Norra v. 23 Sommarfest

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 05 juni 2015

Tänk att vi fick lite värme lagom till Sommarfesten. Tack för en trevlig kväll tillsammans och TACK för fina blommor. Lycka till säger vi till alla 6-åringar! 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg