Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Glad sommar!

av: Personalen på Regnbågen, 12 juni 2015

Hej alla föräldrar!  Sista blogginlägget före sommaren ! Nu är det dags att njuta av den härliga sommaren som ligger framför oss. Tack för lånet av era barn detta läsår och ha så gott!  ps.Vi hänger lite information om sommar o höst på barnens platser ... 0 Kommentarer:

läs: Norra v. 23 Sommarfest

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 05 juni 2015

Tänk att vi fick lite värme lagom till Sommarfesten. Tack för en trevlig kväll tillsammans och TACK för fina blommor. Lycka till säger vi till alla 6-åringar! 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Sjung och dansa! v 22

av: Personalen på Regnbågen, 28 maj 2015

Hejsan! Nu sjunger vi sommarsånger för fullt. Det blir ett litet sångframträdande av barnen på sommarfesten, som är nästa TORSDAG.  Idag var sista tillfället att hälsa på förskleklassen . Ingen mer innegympa denna termin heller. Nästa vecka börjar... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Firar förskolans dag! södra v 21

av: Personalen på Regnbågen, 22 maj 2015

Hej o hå! Vad tiden går . Bara fyra veckor kvar  till midsommar ,hoppas nu att vi får lite sol och värme. .Vi hade en liten firardag av förskolan i går. Vi vuxna  spelade teater "Alla tre gräver en grop"utomhus för alla barnen. Sen åt vi glass. Till må... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Ställa ut och "veckla" ut! södra v 20

av: Personalen på Regnbågen, 15 maj 2015

Hej i vårvårvindarna friska! Åter en kortvecka som sprang i väg.Den har innehållit s.k barnråd. se protokoll i hallen! Vi planterade  oxå isär våra plantor och skickade med hem.Häxor o troll var till Rottnavallen och sparkade fotboll på onsdagen. Då va... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra v.20 Lite information

av: Personalen på Regnbågen, 12 maj 2015

Hejsan! Nu var det ett tag sen vi bloggande här på norra regnbågen. Veckorna går snabbt och snart har hela maj gått. Vi har en utställning här på Rottnahallen där alla barn som ville har gjort en figur av sig själva. De har fått använda en spegel för a... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Efter regn kommer solsken...södra v 19

av: Personalen på Regnbågen, 08 maj 2015

Hej! Rätt va det regnade så kom det en skur! Bra för allt och alla som kommer upp och fram vid regn.När vi gick till skogen på onsdagen så var vägen full av daggmaskar. -Var bor maskarna? -Bajsar maskar? Var några frågor att försöka besvara. Inne i... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg