Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Höstrusk! södra v 42

av: Personalen på Regnbågen, 17 oktober 2014

Hej . Nu var det nån vecka sen det skrevs nåt här. Så kan der bli. Vi vill passa på att tacka för att bra föräldramöte med stor uppslutning! Vi har under denna vecka varit ute och undersökt hur hållbart olika materila är. Barnen hade full koll diretkt!... 0 Kommentarer:

läs: Norra Regnbågen v.42

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 17 oktober 2014

Oj, vad veckorna rusar! Bloggen har vilat några veckor men inte vi inte. :) Vi har dragit igång med Bokresan och vi är också med i NT-projektet nu. I Bokresan har vi valt att arbeta med boken: Alla tre gräver en grop där man b la kan ta upp frågor om h... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Val och sjukdomstider på södra v 38

av: Personalen på Regnbågen, 19 september 2014

Hej. Nu har det dragit igång med förkylningar i olika varianter. Inte kul men det hör till och det är så barn bygger upp sitt immunförsvar.  Vi på förskolan är ju ute mycket och håller hårt på handtvättning och försöker att få dem att nysa /hosta i... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Bli dubbad till Troll,Drake eller Häxa! v 37

av: Personalen på Regnbågen, 12 september 2014

Hejsan! Nu har det hänt igen! Helena , Maria  och Helen åt en varsin pepparkaka ,trots att vi och en del barn vet vad som kan hända. Helena fick prickar, Maria blev grön och Helen blev svart i ansiktet! Kerstin i köket kom in med en inbjudan från... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Sensommar! v 36 Södra

av: Personalen på Regnbågen, 05 september 2014

Hej! Svish så var det fredag igen. Härlig väder så vi har varit ute jättemycket.  Vi har ochså testat på en brandövning och det gick bra. Om barnen pratar om dagar och bollar så finns en förklaring ,fråga oss gärna så visar vi vår visuella almamacka!!... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Nya tag! södra v 35

av: Personalen på Regnbågen, 29 augusti 2014

Hej och välkomna tillbaka till bloggen! Detta forum kommer fortsättningsvis vara en kanal där Ni finner aktuell information ,vad som skett och  kommande händelser.  Förhoppningsvis ochså bilder.  Vi har en härlig höst att se fram emot då allt kan hända... 0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-190 35 58
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne
EPiTrace logger