Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Paddor och matte! Södra v 41

av: Personalen på Regnbågen, 09 oktober 2015

Hej.  Oj vad en vecka går fort! Det där med tidsperspektiv bland barn är intressant.Flera barn pratar om ålder tex. -När jag är lika gammal som du Maria ,är du död då? Är en fråga som kommit upp! Hur gammal kan man bli? Och med det lite livsångest att... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Grupper o möten! södra v 40

av: Personalen på Regnbågen, 02 oktober 2015

Hejsan! Många möten denna veckan,både bland barn,personal o föräldrar. Maria har varit på möte om samverkan och överlämningar till förskoleklass/fritids. Två föräldrar härifrån har varit på s.k föräldraråd.Personalen har haft arbetsplatsträff i Sunne.... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra v 40 Härliga höst

av: Personalen på Regnbågen, 02 oktober 2015

Blogg v 40 Denna vecka har vi varit ute i solen och njutit. Det är verkligen temperaturskiftningar nu så titta gärna över så att det finns kläder för alla väder. Vi vill påminna om föräldramötet på tisdag nästa vecka den 6 oktober kl 18 på skolan i sam... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Hur det kan bli...! södra v 39

av: Personalen på Regnbågen, 25 september 2015

Hej o hå så det kan gå när det brister  i kommunikationen! Fotografen hade inte fått informationen att han skulle vara här på torsdag. Luften gick ur oss en stund ,men det blev en bra dag ändå. Troll o häxor lekte i olika rum här uppe och drakarna var ... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Detta kan hända om Du äter en magisk pepparkaka...södra v 38

av: Personalen på Regnbågen, 18 september 2015

Ja man kan få prickar i ansiktet,svarta naglar eller grön tunga! Allt kan hända med lite fantasi och magi... Barnen har varit med i process förvandling och var spända och nyfikna inför vad de trodde skulle hända. de äldre barnen har ju varit med om det... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Lingon o kröser! södra v 37

av: Personalen på Regnbågen, 11 september 2015

Hej! Så var åter en vecka till ända. Idag fredag har vi jobbat med  vår Lokala Arbetsplan. Det är ett dokument där  det  utifrån skolplanen är utvalt tre områden att jobba med under kommande år. Hållbar utveckling, lärandemiljö och förskolan i världen... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Inskolning och teknik södra v 36

av: Personalen på Regnbågen, 04 september 2015

Hejsan .Så kom september med regn och solsken.Vi har denna vecka välkomnat Derick ,fem år .Han har blivit väl mottagen och med barnens hjälp ska han lära sig svenska. Pratar nu holländska och engelska. Vi har testat vår projektor och såg en filmsnutt... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Kalas! södra v 35

av: Personalen på Regnbågen, 28 augusti 2015

Hejsan. Nu gick sista veckan i den fantastiskt fina månaden augusti. De nya barnen börjar bli varma i kläderna även om det dat lite olika lång tid att bli riktigt bekant med oss och miljön. Och så måste det få vara. Vi är alla olika och har olika vanor... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Solsken! södra v 34

av: Personalen på Regnbågen, 21 augusti 2015

Hejsan. Tänk va härligt och enkelt allting blir när solen skiner ! Bara på med skorna och springa ut. Här händer dock att barnen gärna vill vara inne och leka på eftermiddagen.Solen tröttar ut lite och de får oftast vara inne en stund om det fungerar... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Välkommen åter! södra v 33

av: Personalen på Regnbågen, 14 augusti 2015

Hej alla! Hoppas alla haft en bra sommar. trots lite brist på sol ,som dock kommer nu ! Vi har nu startat upp med all personal men inte riktigt alla barn än. Till veckan börjar Vera ,Isabell,Alice o Ellen.Noah började denna veckan. Då leker vi ute ,inn... 0 Kommentarer:

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-106 26 67
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg