Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


läs: Norra v 50 Ute är mörkt och kallt...

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 12 december 2014

...men våra hjärtan värmer efter en mysig luciamorgon med era barn! Trevligt att så många kunde vara med. Några frågade efter vårt populära lotteri som vi i år fick utesluta pga köpstoppet i kommunen. Vi hoppas självklart att det kan återkomma nästa år... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Lussemorgon! södra

av: Personalen på Regnbågen, 12 december 2014

Hej och tack för att ni tar med Era barn hit så vi får fira lucia tillsammans. Himla kul är det!! Tiden fram till jul småpysslar vi och myser...kanske tomten kommer och hämtar önskelistor..?  Ha en skön jul ! 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Norra v.50 Ute är mörkt och kallt...

av: Personalen på Regnbågen, 12 december 2014

...men våra hjärtan värmer efter en mysig luciamorgon med era barn! Trevligt att så många kunde vara med. Några frågade efter vårt populära lotteri som vi i år fick utesluta pga köpstoppet i kommunen. Vi hoppas självklart att det kan återkomma nästa år... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Förväntan...södra v 49

av: Personalen på Regnbågen, 05 december 2014

Hejsan! Nu har första veckan i december redan gått. Hej o hå.. Denna vecka har vi målat ljuslyktor,gjutit ljus i koppar,sjungit luciasånger ,haft kalas ,gympat och lekt en massa! Vi har ochså skolat in Ville (Vilhelm) Vi vill ge all ERA BARN EN STOR... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Adventsfika! södra v 48

av: Personalen på Regnbågen, 28 november 2014

Hej . Nu blev det med ens lite ljusare med både snö ute och stakar i fönstren. Vi har denna vecka haft fullt upp kan man säga. Vi har haft sk barnråd . Barnen har fått tala om om det är något eller någon de är rädda för här. Det kom fram att brandlarme... 0 Kommentarer:

läs: Norra v 48 Snööö!

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 28 november 2014

Oj vad härligt det blev ute med frost, lite snö och någon minusgrad. Och dags för advent, äntligen va? Vi hade adventsfika igår och det kom många föräldrar, kul tycker vi! Vi har under veckan fortsatt med NT-projektet. På onsdagen är sista träffen och ... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Allt möjligt..södra v 47

av: Personalen på Regnbågen, 21 november 2014

Hej. Gråare än så här blir det inte,mörkaste årstiden lyses snart upp av advent. Vi försöker hjälpa barnen att klä sig i passande kläder vid utelek,ibland kan det dock bli missar då vi inte vet, eller kommer ihåg era önskemål om utstyrsel. Vi gör så go... 0 Kommentarer:

läs: Norra Regnbågen v.46-Gott & Blandat

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 14 november 2014

Hej alla! Ny vecka bakom oss som har innehållet både det ena och andra. I måndags lekte vi inomhus hela förmiddan med bilbanan, rollekar och pusselläggning. Vi har också lekt med moonsanden och tittat på hållbarheten. Sångsamling där barnen fick välja... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Hållbart eller inte? södra v 46

av: Personalen på Regnbågen, 14 november 2014

Hejsan. Nu har barnen (i grupper) testat att bygga med kapla (trä) stavar och med mjuka klossar,kuddar och stort lego. Kalplastavarna var nytt för många och de satte igång med liv och lust.  Se gärna i bildhäftet i hallen! Om barnen använder sej av... 0 Kommentarer:

läs: Norra v.45 Goddag!

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 07 november 2014

Hejsan! Det var ett tag sen, dagarna bara rullar iväg och snart är det jul=) Under förra veckan hade vi halloween fika tillsammans med södra, det bjöds på bananspöken, pumpclemetiner, marängspöken och chokladspöken. Under denna vecka som gått har vi la... 0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-190 35 58
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne
EPiTrace logger