Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


Personalen på Regnbågen

läs: Nya tag! södra v 35

av: Personalen på Regnbågen, 29 augusti 2014

Hej och välkomna tillbaka till bloggen! Detta forum kommer fortsättningsvis vara en kanal där Ni finner aktuell information ,vad som skett och  kommande händelser.  Förhoppningsvis ochså bilder.  Vi har en härlig höst att se fram emot då allt kan hända... 0 Kommentarer:

läs: Välkomna tillbaka!

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 21 augusti 2014

Nu har vi dragit igång höstterminen och till veckan är alla samlade igen. Vi har skolat in två nya barn, det är Villemo och Oliver som har börjat på Norra sidan. Personalen är densamma, det är Emelie, Stina och Jessica som finns här. Dessutom kommer El... 1 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-190 35 58
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne
EPiTrace logger