Blogg och månadsbrev, Regnbågen

Välkomna till Regnbågens blogg!


läs: Norra Regnbågen v.46-Gott & Blandat

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 14 november 2014

Hej alla! Ny vecka bakom oss som har innehållet både det ena och andra. I måndags lekte vi inomhus hela förmiddan med bilbanan, rollekar och pusselläggning. Vi har också lekt med moonsanden och tittat på hållbarheten. Sångsamling där barnen fick välja... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Hållbart eller inte? södra v 46

av: Personalen på Regnbågen, 14 november 2014

Hejsan. Nu har barnen (i grupper) testat att bygga med kapla (trä) stavar och med mjuka klossar,kuddar och stort lego. Kalplastavarna var nytt för många och de satte igång med liv och lust.  Se gärna i bildhäftet i hallen! Om barnen använder sej av... 0 Kommentarer:

läs: Norra v.45 Goddag!

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 07 november 2014

Hejsan! Det var ett tag sen, dagarna bara rullar iväg och snart är det jul=) Under förra veckan hade vi halloween fika tillsammans med södra, det bjöds på bananspöken, pumpclemetiner, marängspöken och chokladspöken. Under denna vecka som gått har vi la... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Snö i luften...södra v 45

av: Personalen på Regnbågen, 07 november 2014

Hejsan. Då kom det lite snö . Härligt tycker barnen ialla fall. Denna vecka har då Susanna börjat vfu praktik hos oss. Hon är här i fem veckor. Vi har denna vecka haft matte i de tre grupperna. Drakarna har fått titta på ett legomönster och sen gjort... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Höstlovligt;) södra v 44

av: Personalen på Regnbågen, 31 oktober 2014

Hejsan . Denna vecka har flera barn varit lediga och även  några i personallaget. Vi har samarbetat på dagarna och haft lite fika  och lek i olika sammansättningar. Mysigt!! Till veckan börjar Susanna Rafwelsäter som VFU student och hon är här varje da... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Drama i sandlådan! södra v 43

av: Personalen på Regnbågen, 29 oktober 2014

HHh       Drama i sandlådan!  Södra v 43 Så var det fredag igen… Tiden går fort när man har roligt och det har vi haft denna vecka också! På måndag skapade Drakarna en sandlåda inomhus. De fixade också figurerna ur boken Alla tre gräver en grop. Häxor... 0 Kommentarer:

Personalen på Regnbågen

läs: Höstrusk! södra v 42

av: Personalen på Regnbågen, 17 oktober 2014

Hej . Nu var det nån vecka sen det skrevs nåt här. Så kan der bli. Vi vill passa på att tacka för att bra föräldramöte med stor uppslutning! Vi har under denna vecka varit ute och undersökt hur hållbart olika materila är. Barnen hade full koll diretkt!... 0 Kommentarer:

läs: Norra Regnbågen v.42

av: [Error: Unable to find the property named 'Writer'.] , 17 oktober 2014

Oj, vad veckorna rusar! Bloggen har vilat några veckor men inte vi inte. :) Vi har dragit igång med Bokresan och vi är också med i NT-projektet nu. I Bokresan har vi valt att arbeta med boken: Alla tre gräver en grop där man b la kan ta upp frågor om h... 0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Regnbågens blogg

Kontakt

Maria Edvardsson
Förskollärare
E-post: maria.edvardsson@sunne.se
Tel: 0565-157 09, 070-190 35 58
Besök: Skolv.1, 68698 Gräsmark
Adress: 69.Regnbågen, 68680 Sunne
EPiTrace logger