Blogg och brev

Barnens Hus är en förskola med tre avdelningar: Humlan och Sändan med barn i åldrarna 1-4 år och avdelningen Fjärilen (lokal i församlingshemmet) som är en 5-årsgrupp. I våra bloggar håller du dig uppdaterad om vad vi gjort på förskolan men även för att få information om verksamheten. "Husbloggen" - avdelningarna Sländan och Humlan. "Fjärilsbloggarna" - 5-årsgruppen Fjärilen. Vi dokumenterar vår vardag och försöker också genom bilder göra den levande för dig för att du ska känna dig delaktig i vårt arbete med barnen. 


personalen på Barnens Hus

läs: Humlan GOD JUL

av: personalen på Barnens Hus, 17 december 2014

God Jul till er alla från oss på Förskolan Barnens hus! Tack alla tomtar för besöket! Mycket uppskattat. Ingela Johanna Ulrika Kerstin 1 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 10 december 2014

Nu är vi inne i december månad och hoppas det kommer lite snö snart så det blir lite ljusare ute och lite mer att göra på vår gård. Vi tänder adventljus och drar en kula i vår grankalender varje dag. Ett roligt och besök på brandstationen har vi även... 0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Barnens Hus blogg

Kontakt

Marie Hedström
Förskollärare
E-post: marie.hedstrom@sunne.se
Tel: 0565-157 27
Besök: Genvägen 1, 686 97 Lysvik
Adress: 67. Barnens Hus,686 80 Sunne
EPiTrace logger