Blogg och brev

Barnens Hus är en förskola med tre avdelningar: Humlan och Sändan med barn i åldrarna 1-4 år och avdelningen Fjärilen (lokal i församlingshemmet) som är en 5-årsgrupp. I våra bloggar håller du dig uppdaterad om vad vi gjort på förskolan men även för att få information om verksamheten. "Husbloggen" - avdelningarna Sländan och Humlan. "Fjärilsbloggarna" - 5-årsgruppen Fjärilen. Vi dokumenterar vår vardag och försöker också genom bilder göra den levande för dig för att du ska känna dig delaktig i vårt arbete med barnen. 


personalen på Barnens Hus

läs: Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 17 november 2014

Dags att uppdatera med några bilder från vår verksamhet. I vårt projekt Bokresan har vi valt boken Alfons o Milla. Vårt mål med bokresan är att skapa ett bra klimat mellan barnen där alla respekterar varandra. Vi jobbar utifrån boken med tex. några... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: humlan

av: personalen på Barnens Hus, 05 oktober 2014

V 39 hade vi i blå gruppen med oss" barbaskön" hela veckan. Barbaskön hade tagit upp potatis så han ville att vi skulle hjälpa till att göra fina potats tryck av barbafamiljen. En dag hade han med sig en svart låda som han bara ville ha svarta saker i.... 0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Barnens Hus blogg

Kontakt

Marie Hedström
Förskollärare
E-post: marie.hedstrom@sunne.se
Tel: 0565-157 27
Besök: Genvägen 1, 686 97 Lysvik
Adress: 67. Barnens Hus,686 80 Sunne
EPiTrace logger