Blogg och brev

Barnens Hus är en förskola med tre avdelningar: Humlan och Sändan med barn i åldrarna 1-4 år och avdelningen Fjärilen som är en 5-årsgrupp. I våra bloggar håller du dig uppdaterad om vad vi gjort på förskolan men även för att få information om verksamheten. "Husbloggen" - avdelningarna Sländan och Humlan. "Fjärilsbloggarna" - 5-årsgruppen Fjärilen. Vi dokumenterar vår vardag och försöker också genom bilder göra den levande för dig för att du ska känna dig delaktig i vårt arbete med barnen. 


personalen på Barnens Hus

läs: Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 08 februari 2016

jan-feb-16 Fika ute i solen första veckan i feb och känns som våren. Utflykt till lilla skogen vid kyrkogården i Lysvik 160204. Tänk vilken tur vi har idag för det var skogsavverkning . Traktorer, motorsågar, fällda träd och mycket ris vi kunde klättra... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 11 december 2015

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR BARN OCH PERSONAL PÅ HUMLAN! Ingela Irma Kerstin 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 11 november 2015

Vi på humlan jobbar med matte och språk som pedagogiskplanering under ht-15-vt-16. Vi har börjat med att byggt upp en liten matte och språkhörna på vår avdelning. I vår mattehörna har vi lättåtkomligt material att erbjuda barnen,bla magneter i olika... 0 Kommentarer:

Kontakt

Marie Hedström
Förskollärare avd Sländan
E-post: marie.hedstrom@sunne.se
Tel: 0565-157 28
Besök: Genvägen 1, 686 97 Lysvik
Adress: 67. Barnens Hus,686 80 Sunne

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Barnens Hus blogg