Blogg och brev

Barnens Hus är en förskola med tre avdelningar: Humlan och Sändan med barn i åldrarna 1-4 år och avdelningen Fjärilen (lokal i församlingshemmet) som är en 5-årsgrupp. I våra bloggar håller du dig uppdaterad om vad vi gjort på förskolan men även för att få information om verksamheten. "Husbloggen" - avdelningarna Sländan och Humlan. "Fjärilsbloggarna" - 5-årsgruppen Fjärilen. Vi dokumenterar vår vardag och försöker också genom bilder göra den levande för dig för att du ska känna dig delaktig i vårt arbete med barnen. 


personalen på Barnens Hus

läs: Glad påsk önskar vi på Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 17 april 2014

På skärtorsdagen tog vi en påskpromenad och delade ut påskbrev. Glad Påsk önskar vi alla på Barnens Hus 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Sländan

av: personalen på Barnens Hus, 10 april 2014

V.15 Ellen berättar sagan om vanten med stor inlevelse för fröken Ingela. Alla djuren var så trötta så de ville sova i en vante började Ellen. Lilla haren fråga om han fick rida på björnens rygg inne i den stora vanten. En alldeles egen version och... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan

av: personalen på Barnens Hus, 10 april 2014

Onsdagar på humlan innebär leksaksdag vilket barnen uppskattar. Den här gången fick de ta med sina saker på samlingen och berätta lite kort om dem.   // Linnea, Mia, Ulrika, Astrid och Therese   0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan firar Internationella Barnboksdagen

av: personalen på Barnens Hus, 06 april 2014

Onsdag den andra april var det internationella barnboksdagen. Hela förskolan firade dagen tilsammans och alla barn fick ta med sin favoritbok till förskolan. Vi började förmiddagen med teater som Hanna kom och spelade för oss. "Sagan om den lilla lilla... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan -mars

av: personalen på Barnens Hus, 06 april 2014

Hej nu var det en stund sedan vi bloggade. Vi jobbar fortfarande med sagolådorna och hoppas de blir färdiga inom kort. Vi har tagit en liten paus från vårt sagotema och fokuserar på våren och dess härliga vårtecken. På samlingarna pratar båda grupperna... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Sländan

av: personalen på Barnens Hus, 03 april 2014

 Internationella barnboksdagen firades på Barnenshus. Vi firade genom att alla barn fick ta med sig sin favoritbok hemifrån som vi läste under dagen.  Vi fick besök av "den lilla lilla gumman" som bla. mjölkade sin ko och skrämde i väg katten. John ger... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: sländan

av: personalen på Barnens Hus, 17 mars 2014

Pga nytt sätt att blogga har vi inte kunnat blogga på några veckor men nu gör vi ett försök. Kommer lite bilder från tex sportlovet m.m Vårt första mellanmål ute! Härligt Sportlov utan snö, inget roligt. Istället för att sporta så så fick vi äta  mycke... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan v10-11

av: personalen på Barnens Hus, 10 mars 2014

Nu är vi inne på sista veckorna med sagan/temat "tre små grisar". Tanken är att vi ska börja med "Guldlock" under vecka 12-13. Först har vi dock en sista uppgift att klara av...bygga ihop en egen saga att ta med hem.  Vi skulle vilja förlänga livslängd... 0 Kommentarer:

personalen på Barnens Hus

läs: Humlan V 7-8

av: personalen på Barnens Hus, 21 februari 2014

Under dessa veckorna har vi gjort olika blåsövningar. Vi har blåst som "vargen" i "Tre små grisar"med hjälp av sugrör och såpbubblor.     0 Kommentarer:

Arkiv


Taggmoln

Mer om bloggen

Om kommentarer

Varje bloggare kan välja att tillåta kommentarer eller ej. Eftersom bloggen finns på alla våra skolor och förskolor hoppas vi att du tar hänsyn till att din kommentar kan bli läst av små barn och elever i åldern 6 – 12 år och deras föräldrar. Skulle din kommentar innehålla något stötande eller kränkande tas den bort av bloggaren.

Anmälningar

Om du som läsare har synpunkter på ett inlägg ska du kommentera det eller kontakta bloggaren på annat sätt. Är inlägget kränkande, olagligt eller stötande kan du anmäla det. En anmälan går till ansvarig på skolan som undersöker och tar beslut i ärendet.

Anmälan Barnens Hus blogg

Kontakt

Marie Hedström
Förskollärare
E-post: marie.hedstrom@sunne.se
Tel: 0565-157 27
Besök: Genvägen 1, 686 97 Lysvik
Adress: 67. Barnens Hus,686 80 Sunne
EPiTrace logger